Sisteme de Deschidere Rolete Exterioare

Sisteme de Deschidere Rolete Exterioare

Sisteme de deschidere Rolete Exterioare Moldova

Rolete Exterioare pot avea 3 tipuri de deschidere - Rolete Mecanice, Rolete Automate si Rolete Automate gestionate prin telecomanda.
Toate acestea sisteme au avantajele lor, in dependenta de locul unde sunt instalate, marimea spatiului unde este instalata roleta si alti factori.

Rolete Mecanice


Sunt perfecte pentru spatii mici, cum ar fi Rolete Ferestre sau rolete pentru baie, in cazul in care aveti nevoie sa acoperiti golul cu tave. Rolete Mecanice sunt executate din lamele mai mici si cu o cutie mai mica. Factorul important este marimea roletelor - pe o fereastra mai mare Rolete Extrerioare trebuie sa fie cu sistem de deschidere Automat. Sistemul mecanic se foloseste in acel caz, cand nu este necesar sa depuneti mult efort fizic, in caz contrar gestionarea roletelor devine un proces complicat.

 

Rolete Automate

Rolete Automate Moldova sunt perfecte petru spatii mai mari, cum ar fi ferestre de deminsiuni mari, Rolete Garaj si Rolete pentru usa. Astfel, gestionare roletelor cu siguranta va fi cu mult mai simpla si confortabila. Unul din avantaje este faptul ca nu este necesar sa depuneti efort fizic, si la deschidere se poate implica chiar si un copil. Pot dispune de acumulatori pentru funcţionare în cazul întreruperii cu energie electrică.

 

Rolete Automate cu Telecomanda

Rolete cu telecomanda sunt folosite in primul rand in calitate de Rolete Garaj, deoarece e cu mult mai confortabil sa fie deschise de la distanta - nu este necesar sa iesiti din automobil pentru a deschide roleta. La fel, este folosita si ca fiind Rolete pentru Ferestre, in caz cand aveti un copil mic, e confortabil sa regulati la distanta patrundirea luminii in camera copilului.

RoletedeGaraj  dispune de o gama larga de rolete, pentru a alege corect sistemul de deschidere va puteti adresa la managerul nostru la numar de pe site
 

#RoleteSisteme #RoleteMoldova #RoleteChisinau

La fel Producem in Moldova:

Porti Sectionate, Rolete Mecanice, Rolete Automate, Porti Panoramice, Rolete Ferestre

Masurare, Livrare si Montare in orice Regiune a Moldovei!

Rolete de Garaj Moldova

COMANDA O MASURARE GRATUITA

Specialistul nostru va efectua măsurările gratuite la data şi ora stabilită cu Dvs. în urma cărora va furniza informaţii detaliate despre produsele noastre şi preţul lor.

Comandă
măsurare gratuită!

În scurt timp vei fi contactat de managrul nostru