Rolete mecanice

Ce avantaje primim, când instalăm rolete ?

- Securitatea automobilului!

Instaland rolete de garaj, va garantam, ca masina dvs mereu va fi in siguranta, dar in acest caz nu este recomandata instalarea roletelor mecanice

- Menținerea temperaturii în încăpere! Fie vara sau iarna, în garaj mereu va fi o temperatură comfortabilă

Un avantaj important, atunci cand merge vorba de instalarea rulouri ferestre Moldova. Pe timp de iarna in incapere e cald, iar vara - racoare

- Comfort maxim în utilizare a roletelor cu sistem de deschidere automat!

Conformat maxim primiti in utilizarea roletelor automate! Rolete Mecanice la fel sunt confortabile in utilizare, doar in cazul in care rolete nu are dimensiuni mari si nu are o greutate sporita.

Montare și livrarea gratuită in orice regiune a Moldoveoi. Comanda Rolete ferestre, Rolete Garaj sau Rolete Usi in Rate la 0%!

COMANDA O MASURARE GRATUITA

Specialistul nostru va efectua măsurările gratuite la data şi ora stabilită cu Dvs. în urma cărora va furniza informaţii detaliate despre produsele noastre şi preţul lor.

Mun. Chisinau, str. Muncesti 94

076-013-330

[email protected]

Rolete pentru garaj moldova

Producem livram si instalam rolete pentru garaj Chisinau si Moldova cu consultatie gratuita de la experti din domeniu doar comandand de la noi rolete pentru garaj primiti cadou masurarea gratuita!
Ne conducem dupa valori etice ale companiei cu care facem fericiti clientii nostri ce procura de la noi produse si nu primesc doar produse dar mai mult.
Primesc plus valoare la orce produs instalat cum ar fi rolete pentru ferestre sau rolete pentru garaj.
Lafel oferim automatizare porti si automatizare rolete, instalam si barierie industriale si barierie rezidentiale.
Aveti nevoie de rolete pentru ferestre atunci ati facut alegerea corecta intrand la noi pe site, puteti comanda roleta la fereastra cu instalare si montare, iar masurarile le primiti gratuit de la noi!
Primiti consultatii de la expertii nostri din domeniu la fiecare etapa a proiectului dvs.

Comandă
măsurare gratuită!

În scurt timp vei fi contactat de managrul nostru