Rolete automate

Rolete de garaj automate

Rolete automate de garaj nu înseamnă doar un aspect elegant și economisire spațiu, dar și un cu totul alt nivel de confort. Rolete sunt realizate din aluminiu durabil și au o grosime de 55 - 77 mm. Rolete se instalează pe partea interioară a garajului. Perdeaua se pliază într-un rulou într-o cutie specială, care se află deasupra ușii. Acest lucru este mult mai convenabil decât utilizarea ușilor duble cu metoda de deschidere în părți, mai ales într-un spațiu cu posibiltăți reduse intrare și ieșire. Rolete situate compact deasupra intrării, oferă acces liber la garaj. Usi rolete asigură o protecție de încredere mașinei Dvs. Cutia este situată în interiorul garajului ceea ce previne posibilitatea de pătrundere neautorizată. În plus, rolete de garaj automate oferă o bună izolare termică în garaj, care salvează mașina de răcire în timpul iernii și supraîncălzire în timpul verii. Astfel economisiți timp pentru încălzire sau de aerisire a autovehiculului.

Avantajele rolete automate

Gândiți-vă cât de multe acțiuni trebuie să faceți în fiecare zi pentru a conduce masina din garaj în dimineața și parcând-o seara. Și nu e nimic, dacă o scoateți din garaj doar de două ori pe zi, iar dacă trebuie să vă deplasați de mai multe ori pe zi? Atunci doar unicul gând că trebuie să ieșiți și să reveniți în mașină pentru a deschide ușa de multe ori pentru a deschide poarta este împovorător. Din fericire, aveți o soluție. Rolete automate o dată pentru totdeauna pot rezolva această problemă. Acum, pentru a deschide sau a închide porti de garaj nu este nevoie să părăsiți masina fiind suficient de a utiliza telecomanda. Fiți de acord, asta vă face viața mult mai ușoară și mai confortabilă.

Rolete automate pentru garaj în Moldova

Aflați preturi rolete automate în Moldova sunând la numărul de telefon afișat pe site sau lăsați datele de contact sub forma unui feedback, iar experții noștri vă vor ajuta să alegeți poarta potrivită pentru garaj care vă va servi pentru mulți ani înainte!

COMANDA O MASURARE GRATUITA

Specialistul nostru va efectua măsurările gratuite la data şi ora stabilită cu Dvs. în urma cărora va furniza informaţii detaliate despre produsele noastre şi preţul lor.

Mun. Chisinau, str. Muncesti 94

076-013-330

[email protected]

Rolete pentru garaj moldova

Producem livram si instalam rolete pentru garaj Chisinau si Moldova cu consultatie gratuita de la experti din domeniu doar comandand de la noi rolete pentru garaj primiti cadou masurarea gratuita!
Ne conducem dupa valori etice ale companiei cu care facem fericiti clientii nostri ce procura de la noi produse si nu primesc doar produse dar mai mult.
Primesc plus valoare la orce produs instalat cum ar fi rolete pentru ferestre sau rolete pentru garaj.
Lafel oferim automatizare porti si automatizare rolete, instalam si barierie industriale si barierie rezidentiale.
Aveti nevoie de rolete pentru ferestre atunci ati facut alegerea corecta intrand la noi pe site, puteti comanda roleta la fereastra cu instalare si montare, iar masurarile le primiti gratuit de la noi!
Primiti consultatii de la expertii nostri din domeniu la fiecare etapa a proiectului dvs.

Comandă
măsurare gratuită!

În scurt timp vei fi contactat de managrul nostru