Rolete Garaj Moldova Montare - Rolete Exterioare vs Obloane

Rolete Garaj Moldova Montare - Rolete Exterioare vs Obloane

Rolete Garaj Moldova Montare - Rolete Exterioare vs Obloane

Orice spatiu de locuit, fie el modern sau clasic, are nevoie de o compartimentare optima.

Cand vine vorba de spatiile restranse, cu suprafete mici, utilizarea obloanelor cu deschidere clasica nu este tocmai cea mai buna solutie.

Roletele automate de exterior din aluminiu sunt un atribut al caselor moderne, care acopera orice spatiu, fie rolete pentru usa sau rolete pentru ferestre, contribuind de asemenea si la marirea vizuala a spatiului.

Extrem de moderne si de practice, roletele au un sistem de functionare usor si practic, se preteaza oricarui stil de amenajare, fiind usor de incadrat in orice tip de desing exterior si pot fi gestionate mult mai usor si mult mai repede fata de obloane obisnuite.  

Chiar daca la fabricarea obloanelor sunt folosite materiale naturale - este vorba de lemn, roletele din aluminiu sunt mult mai rezistente la factori naturali.

Cand pot fi folosite obloane? Sa nu uitam, ca obloanele sunt destinate pentru a indeplini functia de umbrire si securitatea ferestrelor casei. Ele pot fi folosite doar la ferestre, pe cand roletele au destinatie mult mai larga : Rolete Usi, Rolete Ferestre, Rolete Garaj, si chiar rolete pentru baie - acopera spatii deschise cu tave. 

Este evident ca Rolete au mai multe avantaje si variante unde pot fi folosite. Pe cand obloanele perfect se potrivesc pentru o casa particulara in stil clasic. RoletedeGaraj se pozitioneaza ca fiind Producator national Rolete Moldova, dar la fel va puteti adresa la noi, daca aveti nevoie de obloane. 

#RoleteMontare #RoleteMoldova #RoleteChisinau

La fel Producem in Moldova:

Porti Sectionate, Rolete Mecanice, Rolete Automate, Porti Panoramice, Rolete Ferestre

Masurare, Livrare si Montare in orice Regiune a Moldovei!

Rolete de Garaj Moldova

COMANDA O MASURARE GRATUITA

Specialistul nostru va efectua măsurările gratuite la data şi ora stabilită cu Dvs. în urma cărora va furniza informaţii detaliate despre produsele noastre şi preţul lor.

Comandă
măsurare gratuită!

În scurt timp vei fi contactat de managrul nostru